JANA DUBOKO IZNAD SVIH Vanesa Smolčić nova ambasadorica

Nakon Gorana Čolaka, svjetskog prvaka u ronjenju na dah, ove godine Jana nastavlja sa svojom pričom „Duboko iznad svih“, a nova ambasadorica je Vernesa Smolčić – svjetski priznata mlada znanstvenica, astrofizičarka iza koje stoje vrhunski rezultati.

Jamnica je u zagrebačkom parku Maksimir okupila svoje suradnike, ključne kupce, medije i goste kako bi predstavila novu kampanju i upoznala ih sa Vernesom Smolčić koja je u svom inspirativnom govoru istaknula kako upornošću i predanim radom na sebi možemo dotaknuti zvijezde.


Vernesa Smolčić je redovna profesorica Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te je svojim uspješnim primjerom pravi izbor za ambasadoricu kampanje „Duboko iznad svih“ prirodne mineralne vode Jana.


Odabirom Vernese Smolčić za ambasadoricu naše kampanje,  okrenuli smo se prema zvijezdama. Novom edicijom poruka na Jana bocama nastavljamo inspirirati ljude i poticati ih na pozitivne promjene. Smatramo kako je važno podsjećati da se upravo u nama samima nalazi najveća snaga, koja može prevladati svaki izazov. I dok je Vernesa Smolčić svoje uspjehe postigla zahvaljujući tome što je slijedila svoje snove i onda kada nije bilo jednostavno, Jana to potvrđuje jer je jedinstvena prirodna mineralna voda koja s dubokog izvora, iskonski čista dolazi do svojih potrošača, povodom predstavljanja nove kampanje zaključio je Zvonimir Seki, direktor marketinga Jamnice.

U druženju pod zvijezdama u parku Maksimir uživale su među ostalim gostima i voditeljice Ana Radišić i Iva Šulentić, spisateljica Ingrid Divković te glumica Bojana Gregorić Vejzović.