Nera Etwa festival: Drugo Izdanje – glazba, pivo i nezaboravno ljeto!

Pripremite se za novu razinu savršenog spajanja vrhunske glazbe, kvalitetnog craft piva i street-fooda na drugom Nera Etwa Craft Beer & Music Festivalu u Metkoviću 26. i 27. srpnja uz besplatan ulaz u prekrasnom okruženju Gradskog parka i Neretve!

Od petka do subote, od 18 do 3 sata iza ponoći, festival nudi čak deset besplatnih koncerta i nastupa vrhunskih bendova i DJ-a, gotovo trideset vrsta kvalitetnog craft piva ponajboljih pivovara iz doline Neretve i okolice te bogatu street-food ponudu lokalnih restorana.

Lineup iz snova: Psihomodo Pop, Urban & 4, Dino Dvornik Tribute…

Ove godine glazbeni lineup nadmašuje sva očekivanja dovodeći neke od najpoznatijih bendova i umjetnika regije. Prvog dana nastupaju: Psihomodo Pop, kultni predstavnici hrvatskog punk-rocka koji po prvi put u 40 godina postojanja stižu u Metković, Dino Dvornik Official Tribute Band u kojem sviraju članovi čuvenog Dinovog benda Songkillers, te La Folee, ska/punk/rock bend Ivanke Mazurkijević. Drugog dana nastupa grupa Urban & 4 koja će izvesti retrospektivu najvećih hitova Damira Urbana i grupe Laufer, te legendarni zagrebački bend Bosak & The Second Hand Band koji na razini velikih svjetskih njuški izvodi repertoar nadahnut zvukom i glazbom američkih i britanskih rock ikona.

Novi “After Midnight” program Nera Etwe ugostit će predstavnike domaće i regionalne elektroničke scene koji će osigurati da zabava traje do ranih jutarnjih sati. Prvog dana zagrijavamo se uz Martyna Doxa, producenta i DJ-a iz Metkovića, a večer zatvara  čuveni splitski DJ kolektiv Adriatic Social Club DJs, koji nastupaju na većini domaćih i regionalnih festivala i klubova. Drugoga dana nastupaju: Kozma, doajen metkovske elektroničke glazbene scene i Bonus Trax, neretvanska fuzija synth-popa i funka. Festival će zatvoriti DJ Peđa Radović iz Podgorice, u regiji poznat po originalnim setovima u kojima davno zaboravljenoj ex-yu glazbi daje novi život spajanjem raznih stilova uz jedinstveni elektronički potpis.

Šest craft pivovara ponudit će gotovo 30 vrsta vrhunskog piva

Ljubitelji piva imat će priliku kušati gotovo 30 vrsta kvalitetnih craft piva koje dolaze iz nekih od najboljih craft pivovara doline Neretve i okolice: Brewille – Neretva Valley iz Metkovića, Maskeron i Dubrovnik Beer Company iz Dubrovnika, Prva Makarska pivovara iz Makarske, OldbridZ iz Mostar, te Trojansko iz Gabele.

Osim u vrhunskom pivu, posjetitelji će moći uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Festival će također ugostiti nekoliko lokalnih street-food restorana koji će nuditi ukusne zalogaje tijekom cijelog događaja: Industry Pub, Boogie Bar i Zalogajčić. U ponudi će biti specijaliteti koji savršeno prate različite vrste piva, a sve to u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

Postanite dio festivala koji će po drugi put obilježiti ljeto u dolini Neretve

Nera Etwa prva je manifestacija u Metkoviću i dolini Neretve koja pod otvorenim krovom spaja urbanu glazbenu, pivsku i gastro kulturu. Nera Etwa Craft Beer & Music Festival nije samo događaj, već iskustvo koje se pamti. Zato, ne propustite priliku za sudjelovanje u festivalu koji će visokokvalitetnim programom i ponudom obilježiti ljeto u dolini Neretve.

Drugi Nera Etwa Festival održava se u organizaciji prve metkovske pivovare Brewville – Neretva Valley. Ulaz na drugi Nera Etwa potpuno je besplatan zahvaljujući generalnom pokrovitelju festivala Gradu Metkoviću, generalnim sponzorima Volaré i Lip Bled, te zlatnom sponzoru Adduco.

Vidimo se 26. i 27. srpnja u Metkoviću! Pripremite se za najbolji festival ljeta – Nera Etwa Craft Beer & Music Festival! Više informacija potražite na: www.neraetwafest.com i društvenim mrežama.